Ga naar --> AIRSOFT TRADE CENTER WEB PORTAL<--

VFC SCAR Heavy GBB

 • Plaats een reactie

 • VFC SCAR Heavy GBB

  Prijs : €650,00

  Gepost door : Alexander Ribbink

  Geplaatst op : 31-05-21

  Hits : 53

  Telefoon : 0614566789  VFC SCAR Heavy GBB

  Wil jij een replica die serieus een klap tegen je schouder geeft, die na elk schot een klein gering in de lucht laat en die er voor zorgt dat iedereen binnen een paar meter gegarandeerd jouw kant op kijkt als je een paar schoten afdrukt en denkt: “WTF is hij/zij mee aan het schieten.” Dan is dit de replica voor jou!

  Waar hebben we het over: Een SCAR Heavy van VFC, die maar een paar skirms heeft gezien (5 om precies te zijn). Waarom zou ik zo’n replica dan verkopen? Omdat ik heb gemerkt dat het niet een replica voor mij is op het veld. Met maar 24 rounds per mag is hij meer gericht op serieuzere spelers die optimaal voor realisme gaan. of mensen die gewoon de ultieme ervaring willen. Voor mij is dit soms gewoon een beetje lomp. Boven dien heb ik het geld nodig voor een andere replica die ik op het oog heb. dus moest kiezen welke er uit zou gaan. (We kennen het allemaal wel)

  Helaas zaten er paar zwakke plekken in het systeem. Deze zijn met hulp van o.a. Airsoft center al vroeg verholpen. Zo is de montage van de Outer barrel vooraan verstevigd. Ook heb ik een nieuw bufferblok geprint uit iets zachter materiaal om de zware klappen iet beter op te vangen (origineel zit er ook nog bij) Verder weinig gebruikt sporen (afgezien van de verwachte slijtage op schuivende delen) Zoals ook op de foto’s te zien is.

  Makkelijke hopup die aan de onderkant voor het magazijnen zit en dan ook eenvoudig in het veld on the fly af te stellen is.

  Deze SCAR is volledig ambidextrous. Charging handle kan naar beide kanten gezet worden, en de mag release zit aan beide kanten. Tevens zit er af fabriek al een NPAS is om de gps mee af te stellen. Dus nooit meer problemen bij de chrono.

  Belangrijk: Full auto doet het niet altijd even goed, een van de redenen dat ik hem dan ook weg doet. Niet dat je dit vaak gaat doen in het veld met maar 24 Rounds per mag. Maar eerlijkheid duurt het langste.

  Magazijnen zijn groot, dus je zult wel grote pouches hebben of ander HSGI Taco pouches (of nepperts 😉 ) Maar hierdoor kun je ze wel meerdere keren leegschieten op 1 gaslading. vul valve zit op de achterkant waardoor je hem niet ziet als het magazijn er in zit voor meer realisme.

  Wordt verkocht als set met 8!!! magazijnen speedloader en koffer. nieuwwaarde meer dan €1100,- dus aub geen nutteloze biedingen, verdoe je jouw en mijn tijd mee.

  Dus wil jij een awesome replica die je een echt badass gevoel geeft en geheid aandacht trekt, zeker in binnen ruimtes. Dan is dit de replica die je zoekt.

    Ook interressant

  Rapporteer deze advertentie

  Design PUP webdesign